Wordt zelfzekerder

Vergroot je zelfliefde

Verbeter je resultaten

Je leven kan zo veel beter zijn, maar als je niets verandert blijf je waar je nu bent.
Het gevoel hebben dat je in sommige situaties onzeker bent, twijfelen aan jezelf, negatieve gedachten hebben.
We kunnen dit samen permanent gaan ombuigen zodat jij in je kracht en potentieel gaat staan.

Het is tijd om het potentieel in jou te laten schitteren en de controle terug te nemen via dit korte zelfbeeld mentoring traject.
Door je zelfbeeld te veranderen ga je je beter in je vel voelen, kom je in je eigen kracht te staan en komt je ware potentieel naar buiten.

Wordt zelfzekerder

Vergroot je geloof in jezelf

Vergroot je zelfliefde

Wordt fitter

Wordt mentaal sterker

Overwin angsten

Durf te spreken voor grote groepen

En nog zo veel meer…

Hoe werkt het?

1. Neem contact op met Marilien.

2. Boek een gesprek in of stuur een mail.

3. Maak kennis met Marilien en haar aanpak en ontdek hoe zij jou of je team kan tillen naar een ander niveau.

Maak kennis met je mentor: Marilien Poelmans

Aangenaam, ik ben Marilien Poelmans en ik begrijp hoe je je voelt en ik weet hoe ik je kan helpen om via kleine aanpassingen in je zelfbeeld je levenskwaliteit permanent te verbeteren.

Ik wil je graag begeleiden via dit korte mentoring programma waarin we snel en makkelijk je zelfbeeld kunnen aanpakken en ombuigen gedurende 3 sessies. De sessies gaan door via Zoom of op afspraak.

Zelfbeeld programma

Hoe jij denkt over jezelf speelt een grote rol in je leven. Het bepaalt de kwaliteit van je resultaten, je relaties, je successen, je toekomst,…

Het is belangrijk om een zelfbeeld te hebben dat in lijn staat met waar jij heen wilt met je leven.

Via dit traject leert Marilien je technieken aan die je zelfbeeld stapsgewijs permanent helpen verbeteren.

Tijdens deze 3 sessies, bepalen we op wat jij graag wilt gaan werken rond je zelfbeeld en begeleidt Marilien je stapsgewijs naar die permanente verandering.

Dit korte programma is een deel van het grote Mindset Programma: Thinking Into Results.

De voordelen:

Kies op welke van onderstaande thema’s je graag wilt werken met Marilien

Je wordt meer zelfzeker

Je gelooft meer in jezelf

Je staat meer in je eigen kracht

Je wordt meer jezelf

Je wordt fitter

Je gaat gezonder leven

Je leert stoppen met roken

Je leert gezonder te eten

Je trekt de juiste relaties aan

Je leert de juiste dingen aan te trekken:

Kortom je leert de kwaliteit van je leven verbeteren en nog zo veel meer.

Wat klanten vertellen

In mijn rol als bedrijfsleider waren er enkele leiderschapsvaardigheden die ik wenste te versterken. Zo wilde ik bepaalde gewoonten aanpakken zoals het sneller nemen van beslissingen, uitstelgedrag en micromanagement. Dankzij het mentoringtraject met Marilien werk ik efficiënter en maak ik mijn belangrijkste taken dagelijks af en ben ik krachtiger geworden als leider en sneller geworden in het nemen van beslissingen. Dank je wel Marilien, het loont om te investeren in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling.

– Bedrijfsleider, Voedingsbedrijf in België

Ik ben toevallig bij Marilien terecht gekomen toen ze mij opbelde in haar zoektocht naar een goede boekhouder. Ik was direct getriggerd door wat ze had te bieden en ben dan ook snel een traject bij haar gestart. Ik wilde graag terug sportief worden en gezonder gaan leven.
Het resultaat was verbluffend en overtrof mijn verwachtingen. Ik ben terug sportief, ik beweeg regelmatig en leef gezonder. Ik voel me goed in mijn vel en maanden later heeft het traject dat ik met Marilien heb gevolgd nog steeds een krachtig effect op mijn leven en mijn gewoonten. Dank je wel Marilien

– Abdel, Bedrijfsleider boekhoudkantoor

Rudi is tijdens het traject met Marilien uit zijn comfortzone beginnen stappen en heeft verschillende succesvolle sprongen (quantum leaps) gemaakt in zichzelf en zijn onderneming richting zijn grote doel. Hij heeft zijn bedrijf vergroot en 1 persoon kunnen opleiden en aanwerven. Door het veranderen van zijn mindset en focus trok hij steeds meer klanten aan.
Nieuwe opdrachten blijven makkelijk binnenlopen. Rudi krijgt regelmatig de feedback van zijn klanten dat ze ze graag met hun samenwerken en ze erg tevreden zijn over hun prestaties.
Hij heeft zijn attitude en service weten opliften. Hij is rustiger geworden en zelfzekerder. Hij heeft met succes zijn uitstelgedrag weten omzetten in efficiënter werken. Hij heeft geleerd om zelf die controle te gaan nemen en leeft van binnenuit. Hij weet wat hij wilt en jaagt zijn doelen na in vertrouwen omdat hij nu na het traject met Marilien weet hoe het proces van grote doelen najagen in zijn werk gaat en hoe je die focus kan blijven behouden. Hij blijft in controle van de situatie en zijn gedachten.
Rudi zegt: “Ik had dit vroeger niet durven dromen.” Met zijn oude mindset was dit niet mogelijk geweest. Een heerlijke evolutie die ook uitstraalt op zijn medewerker en zijn directe omgeving die hier dagelijks de vruchten van plukken. En de groei en successen zijn voor Rudi blijven volgen.

– Rudi Janssen, Ondernemer

Prachtig om te zien hoe Katie na het mentoringtraject met Marilien in haar kracht staat en haar plaats durft in te nemen zowel op privé als professioneel vlak. Zij heeft gewerkt aan haar zelfbeeld en het implementeren van betere gewoonten. Dankzij het traject met Marilien heeft zij haar zelfbeeld geboost en staat zij meer in haar potentieel en neemt ze haar plaats in als internationaal artieste. Zij heeft geleerd om komaf te maken met uitstelgedrag en heeft de controle genomen over haar leven. Ze heeft doorheen het traject vele successen aangetrokken en dit is nog maar het begin. Zij is rustiger geworden, in vertrouwen en staat er als een sterke succesvolle vrouw.
Katie zegt: “Voor de cursus had ik nooit durven dromen om zo in het leven te staan. Mijn omgeving merkt de verandering en ze spreken er haar ook over aan. Ze zien dat ik een sterke en zelfzekere vrouw ben die in haar potentieel staat en de plaats inneemt die zij verdient.”
Katie zegt: “Marilien je bent een hele goede coach, bedankt voor alles wat ik al geleerd heb dankzij jou. Ik voel mij een heel andere vrouw dan toen ik startte.” En ook: “Marilien toont je stapsgewijs over 24 weken hoe je die verandering in jezelf kan realiseren.
Een prachtig waardevol cadeau voor jezelf dat je voor altijd kan toepassen.”

Succes is geen kwestie van geluk. Succes dwing je af dankzij dit traject met Marilien. Als ze vroeger had geweten dat dit bestond, had ze dit al veel eerder gevolgd.
Katie zegt: “Dank je wel Marilien, ik pas dagelijks Thinking Into Results toe in mijn leven en ik kijk al uit naar het vervolgtraject bij jou.”

– Katie Lagast, Europese Artieste in hedendaagse kunst

Arne heeft een mooie krachtige groei gekend doorheen het mentoringtraject met Marilien.
Arne zegt: “Toen we van start zijn gegaan bevond ik mij in een mindere periode in mijn leven. Ik heb een impactvolle transformatie doorgemaakt dankzij de coaching met Marilien en deze straalt af op mijn omgeving.

Hij is kunnen shiften naar meer positief in het leven te staan, positiever denken en zijn gedachten meer gaan controleren. Enkele belangrijke relaties stonden onder druk, deze zijn doorheen het werken aan mindset en zichzelf verbeterd en nu terug goed. Dankzij de mindset technieken en deze stapsgewijze roadmap naar succes, is hij een betere versie van zichzelf geworden. Hij is zelfzeker, hij staat er en hij heeft vertrouwen in zichzelf en de toekomst.

Op professioneel vlak merkt hij dat hij een beter leider is geworden. Hij gaat anders om met zijn personeel en krijgt meer respect. Zijn attitude heeft een volledige shift gekend waarvan hij nog steeds elke dag de vruchten plukt. Dank je wel Marilien, het heeft gewerkt.

– Arne Nijs, bedrijfsleider

De mooiste investering dat je aan jezelf kan geven is de investering in jezelf en in je persoonlijke ontwikkeling. Leren in je volledige kracht en potentieel te staan en belemmerende conditioneringen permanent achter jou laten richting je doel is een waardevol geschenk waarvan jij en je omgeving levenslang de vruchten zullen plukken. Je kan maar zo ver gaan als je eigen programmering en zelfbeeld toelaat. Eenmaal je dit weet en aanpakt verandert alles ten goede in je leven. Kom het ontdekken…

– Marilien Poelmans, Oprichter van de Mindset Shift Academy en jullie Mindset Mentor