Maak kennis met je gecertificeerd meditatie leraar: Marilien Poelmans


Ik weet hoe het voelt om vast te zitten in je hoofd en geen rust te vinden en gejaagd verder te blijven leven. Dat heb ik ook jaren gedaan. Weet dat er een andere manier is om wel die rust te vinden, leren met stress om te gaan en te herbronnen bij jezelf. Dit kan dankzij meditatie. Ikzelf mediteer al 15 jaar.

Ik toon je hoe je op een makkelijke, toegankelijke wijze leert mediteren en hoe je meditatie permanent integreert in je dagelijkse leven vanuit het comfort van je huis. Zodat je de weldaad ervan ervaart op professioneel en persoonlijk vlak.

Als gecertificeerd internationaal Wellbeing & Meditatie leraar bij Chopra, leer ik jou, (je team) meer in balans te zijn en te mediteren volgens de methode van Deepak Chopra™ techniek.

Dit is een makkelijke, toegankelijke manier van mediteren.

Meditatie is voor mij een bouwsteen in het grotere geheel van Mindset werk en persoonlijk leiderschap. Het is meer dan alleen een techniek om te ontspannen. Door regelmatig te mediteren, verbeteren we onze focus, vergroten we onze intuïtie en zelfbewustzijn én versterken we ons vermogen om met stress om te gaan. Deze voordelen maken meditatie tot een belangrijke bondgenoot voor een gezonde mindset, die ons helpt beter om te gaan met de uitdagingen van het dagelijks leven en ons in staat stelt om persoonlijk en professioneel te groeien.

Privé initiatie
Leren mediteren voor het leven

Formule 1

Tijdens 3 privé sessies leer je mediteren en word je ingewijd in jouw persoonlijke mantra toegekend op basis van jouw geboorte-uur en plaats.

Dit gebeurt op kantoor of via Zoom.

Groepsinitiatie
Leren mediteren voor het leven

Formule 2

Gedurende een workshop in groep van een halve dag leer je mediteren en word je ingewijd in jouw persoonlijke mantra toegekend op basis van jouw geboorte-uur en plaats.

Voordracht
Well-BEing & start met meditatie

Gedurende deze voordracht ontdek je de weldaden en toegankelijkheid van meditatie voor ieder.

Workshop

Hier kan een workshop aan gekoppeld worden waarin je de basis tools meekrijgt om zelf te starten met mediteren.


De workshop wordt gegeven in het Nederlands, Frans of Engels. Ik vertel je graag de formules en mogelijkheden tijdens een kennismakend gesprek. Kies de beste formule op maat gemaakt voor jou, je team en bedrijf.

–>> Vraag je offerte hier aan.

Our mind and body become harmonised & balanced.

Over Deepak Chopra™

Marilien werd ingewijd door Deepak Chopra en zijn team. Deepak is op wereldvlak de Meditatie Specialist en zorgt voor de wereldwijde verspreiding van meditatie. Hij werkt samen met onder meer met Oprah Winfrey & Alicia Keys. Hij is uitgeroepen tot een van de TOP 100 meest invloedrijke personen rond welzijn ter wereld.