Maak kennis met je gecertificeerd meditatie leraar: Marilien Poelmans

Ik weet hoe het voelt om vast te zitten in je hoofd en geen rust te vinden en gejaagd verder te blijven leven. Dat heb ik ook jaren gedaan. Weet dat er een andere manier is om wel die rust te vinden, leren met stress om te gaan en te herbronnen bij jezelf. Dit kan dankzij meditatie. Ikzelf mediteer al 15 jaar.

Ik toon je hoe je op een makkelijke, toegankelijke wijze leert mediteren en hoe je meditatie permanent integreert in je dagelijkse leven vanuit het comfort van je huis. Zodat je de weldaad ervan ervaart op professioneel en persoonlijk vlak.

Als gecertificeerd internationaal Wellbeing & Meditatie leraar bij Chopra, leer ik jou, (je team) meer in balans te zijn en te mediteren volgens de methode van Deepak Chopra™ techniek. Stressvrij en in rust.

Dit is een makkelijke, toegankelijke manier van mediteren.

Privé initiatie
Leren mediteren voor het leven

Formule 1

Tijdens 3 privé sessies leer je mediteren en word je ingewijd in jouw persoonlijke mantra toegekend op basis van jouw geboorte-uur en plaats.

Dit gebeurt op kantoor of via Zoom.

Groepsinitiatie
Leren mediteren voor het leven

Formule 2

Gedurende een workshop in groep van een halve dag leer je mediteren en word je ingewijd in jouw persoonlijke mantra toegekend op basis van jouw geboorte-uur en plaats.

Voordracht
Well-BEing & start met meditatie

Gedurende deze voordracht ontdek je de weldaden en toegankelijkheid van meditatie voor ieder.

Workshop

Hier kan een workshop aan gekoppeld worden waarin je de basis tools meekrijgt om zelf te starten met mediteren.

De workshop wordt gegeven in het Nederlands, Frans of Engels. Ik vertel je graag de formules en mogelijkheden tijdens een kennismakend gesprek. Kies de beste formule op maat gemaakt voor jou, je team en bedrijf. Vraag je offerte hier aan.

Our mind and body become harmonised & balanced.

Over Deepak Chopra™

Marilien werd ingewijd door Deepak Chopra en zijn team. Deepak is op wereldvlak de Meditatie Specialist en zorgt voor de wereldwijde verspreiding van meditatie met zijn meditatie programma’s (21 Days) onder meer met Oprah Winfrey & Alicia Keys. Hij is de stichter van de Primordial Sound Meditation™ wijze en uitgeroepen tot een van de TOP 100 meest invloedrijke personen rond welzijn ter wereld.