Wat klanten vertellen

Dominique Somers

Dominique Somers – CEO – Owner SKM Fashion Store –

“Dankzij de Mentoring van Marilien en haar groeitraject, heb ik een nieuwe wereld leren ontdekken van zelfontplooiing en meester zijn van je eigen gedachten die je ver kunnen brengen op weg naar je dromen!

Deze cursus heeft mij helpen groeien op een authentieke manier en heeft mijn honger gewekt naar meer! Marilien heeft een ongelofelijke kracht om haar klanten heel goed te begrijpen en dankzij een persoonlijke aanpak mensen te laten groeien!

Ik beveel Marilien dan ook sterk aan voor eenieder die graag zijn dromen waarmaakt op een efficiënte en natuurlijke manier.”

Anne Masson

Anne Masson – CEO – Eye Security Belgium –

“Het traject heeft mij geholpen om mezelf beter te leren kennen, om mijn krachten te identificeren en vervolgens 200% voor mijn doelen te gaan.

Een echte aanrader!”

Anne Masson

Ana-Lucia Seabra – Onderneemster

“Het groeitraject bij Marilien heeft me veel meer opgebracht dan wat ik erin heb geïnvesteerd. Het heeft mijn leven waardevol veranderd & voor altijd verbeterd. Ik zou het zo opnieuw volgen.”

– Ana-Lucia

“Dankzij het groeitraject met Marilien ben ik in mijn kracht en potentieel gaan staan. Ik heb mijn zaak kunnen uitbreiden. Ik heb mijn beste sales maanden gedaan op 20 jaar. Ik heb saboterende gewoonten permanent veranderd. De impact en verbetering van deze mentoring is groot. Ook op persoonlijk vlak ben ik gegroeid en mijn relaties zijn verbeterd. Dank je wel Marilien voor jouw mentoring. Ik zie het leven positiever en geloof nu dat ik grote dingen kan bereiken in mijn leven. Het is een waardevol en krachtige investering in mezelf geweest en in mijn toekomst op lange termijn waar ik nog dagelijks de vruchten van pluk. Dank je wel Marilien.”

Elise Rosseneu, Archictect

Dankzij Marilien heb ik een andere kijk op het leven gekregen. Heb ik een nog betere band met mijn man en ben ik een stuk rustiger met onze dochter.

Een aanrader als je verandering en verbetering wilt in je leven.

Elise Rosseneu

Katie Lagast – Europees  Artieste in hedendaagse Kunst

“Succes is geen kwestie van geluk. Succes dwing je af en ik weet nu hoe dankzij dit groeitraject met Marilien. Had ik vroeger geweten dat dit bestond, had ik dit al veel eerder gevolgd”

– Katie

“Na het traject met Marilien sta ik in mijn kracht en durf ik de plaats in te nemen die ik verdien. Ik heb gewerkt aan mijn zelfbeeld, sta in mijn potentieel en voel me zelfzeker. Ik heb ook geleerd om kom af te maken met uitstelgedrag. Ik sta er nu als een sterke succesvolle vrouw en dat straalt af op alles. Voor dit traject had ik nooit durven dromen om zo in het leven te staan. Mijn omgeving merkt de verandering. De successen en verwezenlijkingen blijven naar me toe stromen. Ik sta bewuster en meer in controle in het leven. Ik ben heel dankbaar voor deze verbetering en prachtig cadeau voor mezelf. Marilien je bent een heel goede coach, bedankt voor alles wat ik al heb geleerd dankzij jou. Ik voel mij een heel andere vrouw dan toen ik startte. Marilien toont je stapsgewijs over 24 weken hoe je deze verandering in jezelf kan realiseren. Een prachtig waardevol cadeau voor jezelf dat je voor altijd kan toepassen. Dank je wel Marilien, ik pas dagelijks Thinking Into Results toe in mijn leven.” Katie

Getuigenis van cliënten

Laetitia De Dycker – Sales en Marketing Director

“Marilien heeft de gave om je inzichten te geven die je leven blijvend veranderen.

Dankzij Marilien’s mentoring heb ik een geheel nieuwe wereld van zelfontplooiing ontdekt en geleerd hoe je de regisseur van jouw eigen gedachten kunt worden, waardoor dromen en doelen op een krachtige manier kunnen worden verwezenlijkt.

Wat Marilien echt onderscheidt, is haar vermogen om haar cliënten diepgaand te begrijpen en hen met een persoonlijke aanpak te begeleiden naar groei en succes. Haar toewijding aan het succes van haar cliënten is bewonderenswaardig en inspirerend.

Marilien, hartelijk dank voor de impact die je op mijn leven hebt gehad en nog veel succes in de toekomst. Je begeleiding is een kostbaar geschenk.

Ik kan Marilien van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar groei, succes en een positieve verandering in hun leven.”

Laetitia De Dycker

Tom Torfs

Tom Torfs – CEO Novellas Healthcare

As a General Manager, it is not always easy to show your weaknesses. You have to stand strong. Marilien offered me a safe environment, in which I felt comfortable to open up and in which I dared to show my vulnerable side. Via scientific, but also very pragmatical tools, she was able to take away one of my biggest weaknesses. I can therefor highly recommend Marilien as a mentor and coach to all executive managers!

Ellen Verhasselt

Ellen Verhasselt, Internationaal strategisch Consultant

“Ik uit graag mijn oprechte waardering voor dit traject. Het heeft niet alleen mijn kijk op het leven veranderd, vooral ook geholpen om een dieper begrip te krijgen van wie ik werkelijk ben en wat ik in dit leven wil bereiken. Marilien biedt een buitengewone begeleiding. Ze heeft het unieke vermogen om precies aan te voelen wat je nodig hebt en je op een gestructureerde manier te begeleiden naar jouw persoonlijke doelen en potentieel. De lessen over eigen overtuigingen en waarden hebben mij in staat gesteld bewuste keuzes te maken. Ik keer nog elke dag terug naar de rijke inhoud en tools die ik heb verkregen. Marilien, ik wil je hartelijk bedanken voor de transformatieve reis die je me hebt laten doormaken. Jij hebt het verschil gemaakt in mijn leven, en daar ben ik je uiterst dankbaar voor.”

Ellen Verhasselt

Charline Rousseau – Onderneemster

Identifier ses pensées limitantes afin de les dépasser, changer ses propres paradigmes pour pouvoir devenir qui l’on est vraiment, passer à l’action pour atteindre ses objectifs, et dépasser ses craintes pour réaliser que tout est possible et réalisable dans la matière, tout ça semble tellement simple en théorie… Eh bien, avec l’accompagnement personnalisé de Marilien, c’est un saut quantique assuré qui est à portée de main, pour tous ! Bref, avec Marilien, c’est une guidance high level pour valoriser tout notre potentiel, gérer nos pensées et créer la vie que l’on désire ! Merci merci merci !

Wat klant Ana Lucia Seabra vertelt na het volgen van een groeitraject

Dankzij het traject met Marilien is mijn zelfvertrouwen gegroeid op alle vlakken. Doorheen haar mentoring voelde ik mijn zelfvertrouwen groeien en heb ik bepaalde diepe angsten kunnen overstijgen en loslaten. Ik heb nu het vertrouwen in mezelf om het leven aan te kunnen. Ik heb een periode van rouw beter kunnen plaatsen en afsluiten dankzij dit traject. Ik sta nu in mijn kracht. Als kers op de taart heb ik mijn angst van boten en varen weten te overwinnen dankzij haar technieken. Hartelijk dank Marilien voor de impact die je hebt gemaakt in het verbeteren van mijn leven.

– Luc Darquenne, Personal Banker

In mijn rol als bedrijfsleider waren er enkele leiderschapsvaardigheden die ik wenste te versterken. Zo wilde ik bepaalde gewoonten aanpakken zoals het sneller nemen van beslissingen, uitstelgedrag en micromanagement. Dankzij het traject met Marilien werk ik efficiënter en maak ik mijn belangrijkste taken dagelijks af en ben ik krachtiger geworden als leider en sneller geworden in het nemen van beslissingen. Dank je wel Marilien, het loont om te investeren in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling.

– Bedrijfsleider, Voedingsbedrijf in België

Rudi is tijdens het traject met Marilien uit zijn comfortzone beginnen stappen en heeft verschillende succesvolle sprongen (quantum leaps) gemaakt in zichzelf en zijn onderneming richting zijn grote doel. Hij heeft zijn bedrijf vergroot en 1 persoon kunnen opleiden en aanwerven. Door het veranderen van zijn mindset en focus trok hij steeds meer klanten aan.
Nieuwe opdrachten blijven makkelijk binnenlopen. Rudi krijgt regelmatig de feedback van zijn klanten dat ze ze graag met hun samenwerken en ze erg tevreden zijn over hun prestaties.
Hij heeft zijn attitude en service weten opliften. Hij is rustiger geworden en zelfzekerder. Hij heeft met succes zijn uitstelgedrag weten omzetten in efficiënter werken. Hij heeft geleerd om zelf die controle te gaan nemen en leeft van binnenuit. Hij weet wat hij wilt en jaagt zijn doelen na in vertrouwen omdat hij nu na het traject met Marilien weet hoe het proces van grote doelen najagen in zijn werk gaat en hoe je die focus kan blijven behouden. Hij blijft in controle van de situatie en zijn gedachten.
Rudi zegt: “Ik had dit vroeger niet durven dromen.” Met zijn oude mindset was dit niet mogelijk geweest. Een heerlijke evolutie die ook uitstraalt op zijn medewerker en zijn directe omgeving die hier dagelijks de vruchten van plukken. En de groei en successen zijn voor Rudi blijven volgen.

Rudi Janssen, Ondernemer en bedrijfsleider

Ik ben toevallig bij Marilien terecht gekomen toen ze mij opbelde in haar zoektocht naar een goede boekhouder. Ik was direct getriggerd door wat ze had te bieden en ben dan ook snel een traject bij haar gestart. Ik wilde graag terug sportief worden en gezonder gaan leven.

Het resultaat was verbluffend en overtrof mijn verwachtingen. Ik ben terug sportief, ik beweeg regelmatig en leef gezonder. Ik voel me goed in mijn vel en maanden later heeft het traject dat ik met Marilien heb gevolgd nog steeds een krachtig effect op mijn leven en mijn gewoonten. Dank je wel Marilien

Abdel, Bedrijfsleider boekhoudkantoor

Arne heeft een mooie krachtige groei gekend doorheen het mentoringtraject met Marilien.
Arne zegt: “Toen we van start zijn gegaan bevond ik mij in een mindere periode in mijn leven. Ik heb een impactvolle transformatie doorgemaakt dankzij de coaching met Marilien en deze straalt af op mijn omgeving.

Hij is kunnen shiften naar meer positief in het leven te staan, positiever denken en zijn gedachten meer gaan controleren. Enkele belangrijke relaties stonden onder druk, deze zijn doorheen het werken aan mindset en zichzelf verbeterd en nu terug goed. Dankzij de mindset technieken en deze stapsgewijze roadmap naar succes, is hij een betere versie van zichzelf geworden. Hij is zelfzeker, hij staat er en hij heeft vertrouwen in zichzelf en de toekomst.

Op professioneel vlak merkt hij dat hij een beter leider is geworden. Hij gaat anders om met zijn personeel en krijgt meer respect. Zijn attitude heeft een volledige shift gekend waarvan hij nog steeds elke dag de vruchten plukt. Dank je wel Marilien, het heeft gewerkt.

Arne Nijs, bedrijfsleider

Interview Kanaal Z

Wat anderen zeggen over mij

Marilien is een vastberaden professionele vrouw, die met respect, evenwicht en vriendelijkheid werkt. Marilien is voor velen een voorbeeld. Ze leeft haar leven ten volle met een gevoel van menselijkheid en diep medeleven met de ander. Dankzij haar evenwichtige, aanmoedigende en win-win vaardigheden is het een tweede natuur voor haar om anderen te vergezellen op hun traject.

Marina Schelfhaut, Oprichter Develop Leaders en voormalig directielid samen met Marilien

Marilien is een echte leider omdat ze altijd in gedachten houdt dat ze met mensen werkt. Ze maakt ruimte voor haar team medewerkers door naar hen te luisteren en hen het gevoel te geven dat ze waardig zijn. Ze heeft een dankbare houding en feliciteert haar team regelmatig, hierdoor creëert ze een verenigd en gemotiveerd team. Het is zo leuk om voor iemand te werken die zo ervaren en bekwaam is als zij. Alle leiders zouden Marilien als voorbeeld moeten nemen en zo hun team leiden. Bedankt Marilien!

– Aljosha Politi, voormalig teamlid van Marilien

Gedurende mijn loopbaan, heb ik de kans gehad om met veel bekwame experts samen te werken. Marilien is een van hen. Tijdens onze nauwe samenwerking waardeerde ik vooral haar menselijke aanpak, het respect en de vele kwaliteiten die zij heeft. Pure blijdschap om samen te werken met haar! Marilien weet onze talenten te ontdekken en begeleiden en moedigt ons aan daar waar nodig. Het was een waar plezier om samen met haar deze successen te behalen. Bedankt Marilien voor al deze mooie momenten.

– Hervé Renard, General Manager PH 410

Marilien Poelmans – Mentor & Founder of the Mindset Shift Academy

Doorheen mijn eigen ontwikkeling en tegenslagen heb ik ontdekt dat de waardevolste en krachtigste investering, de investering in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling is. En een goede mentoring het verschil maakt in je levenskwaliteit en resultaten goud waard is.

Leren in controle te komen van jou, je resultaten en je denken wat er ook gebeurt in je leven. 

Leren in je volledige kracht en potentieel te staan en belemmerende conditioneringen permanent achter jou te laten richting je doel is een investering voor het leven. 

De kwaliteit van je leven zal permanent verbeteren op alle vlakken. Jouw omgeving en jezelf zullen hier levenslang de vruchten van plukken. Mijn ogen gingen open toen ik begreep dat je maar zover kan gaan als je huidig zelfbeeld toelaat. Je vroegere programmering door je ouders en je omgeving houden je 95% van je tijd waar je nu bent. Eenmaal je weet hoe je dit kan transformeren en je de tools aangeleerd krijgt om dit aan te pakken verandert alles ten goede in je leven.

Beeld je in dat jij de dingen die je storen, belemmeren, saboteren in jezelf, dat je deze kan gaan ombuigen en permanent leert te shiften. 

Stel je voor wat een impact dit zou hebben in je leven, op persoonlijk vlak, professioneel vlak. Hoe je resultaten, hoe jij in het leven staat, kortom hoe dit de kwaliteit van je leven zou verbeteren.  

Wel dit is mogelijk, en ik kan je tonen hoe. Dat is een garantie.