Maak kennis met je mentor Marilien Poelmans

Maak kennis met je mentor Marilien Poelmans

Meer weten over Marilien en enkele van haar mentoren

Meer weten over Marilien en enkele van haar mentoren

Mindset mentor
Solide professionele internationale corporate achtergrond.

Marilien heeft een solide professionele internationale achtergrond. Ze werkte voor grote multinationals waar ze verschillende managementfuncties heeft bekleed in Communicatie, Marketing, Evenementen en Media. Ze leidde haar eigen team en was lid van de directie. Marilien houdt ervan om met mensen samen te werken en herkent snel talenten en potentieel bij anderen en moedigt hen aan om te groeien en te worden wie ze zijn. Gedurende haar carrière ontwikkelde ze een resultaatgerichte, menselijke, innoverende en strategische mindset. Ze wilt altijd een goede en authenthieke manager zijn voor haar teamleden en collega’s.

Mijn visie:

Ik ben Marilien Poelmans en ik geloof dat ons succes in het leven in directe relatie staat met hoe we omgaan met onze geest, lichaam en gedachten.

Ik help individuen, teams, ondernemers, CEO’s en bedrijfsleiders te groeien en hun doelen te bereiken en zo meer kwaliteit te brengen in hun leven.

Veel mensen willen graag meer uit het leven of hun bedrijf halen, maar op een bepaald moment lijkt het of ze het plafond hebben bereikt en weten ze niet hoe ze op een succesvolle manier bijkomende permanente veranderingen kunnen doorvoeren. Ze weten dat ze beter kunnnen, maar er is een kloof tussen weten en doen. Het probleem is dat de meeste onder ons het behalen van doelen volledig verkeerd benaderen. Ze richten zich op het veranderen van hun gedrag en gewoonten om resultaten te veranderen. En het is net daarom dat de meeste mensen hun resultaten slechts tijdelijk kunnen veranderen. Er is een andere manier, om je gedrag en je gewoonte permanent te veranderen. Ik zal je laten zien hoe.

Marilien is gecertificeerd bij het Proctor Gallagher Institute in Amerika om deze technieken te geven.

Marilien is gecertificeerd bij het Proctor Gallagher Institute in Amerika om deze technieken te geven.

Marilien is gecertificeerd bij het Proctor Gallagher Institute in Amerika om deze technieken te geven.

Mijn missie:

“Mijn missie is om de levens van mijn klanten zowel op persoonlijk vlak als zakelijk vlak te tillen naar een hoger niveau . Door te groeien in bewustzijn en jezelf en met de juiste tools toon ik heb hoe zij hun levenskwaliteit en algemeen geluk permanent kunnen verhogen. Ik zet mijn klanten in hun kracht en potentieel. Ik toon hen de weg hoe zij hun doelen kunnen bereiken.”

Tijdens mijn groeitraject, begeleid ik mijn mijn klanten in hun volledige kracht en potentieel voorbij belemmeringen en blokkades.
Dit creëert een verademing en verruiming in hun leven.  Je groeit in bewustzijn, zelfkennis en je leert in controle te zijn over jouw leven en van binnen naar buiten te leven. Dit zorgt voor een boost in je resultaten en het bereiken van je doelen.
Dit groeitraject volgen is een waardevol geschenk waarbij mijn klanten de impact blijven plukken op persoonlijk en zakelijk vlak en dit op lange termijn.

Thinking Into Results

Over Bob Proctor

Bob Proctor is één van mijn mentoren. Ik volg Bob al sinds ik in 2008 de film had gezien “The Secret” met Bob Proctor. Bob is een autoriteit op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij is dé expert in menselijk potentieel en in het succesvol en permanent transformeren van je mindset om zo de best mogelijke versie van jezelf te worden. Hij heeft gewerkt met enkele van de grootste der aarde en heeft vele internationale top coaches van vandaag mede gevormd. Hij heeft een staat van dienst in het helpen van miljoenen mensen over heel de wereld. Hij werkt met de wetten van het universum (onder meer; wet van de aantrekkingskracht, wet van het manifesteren,… ) en hij weet hoe je gedachten controleert.

Over Deepak Chopra™

Deepak is op wereldvlak de Meditatie Specialist en zorgt voor de wereldwijde verspreiding van meditatie met zijn meditatie programma’s (21 Days) onder meer met Oprah Winfrey & Alicia Keys. Hij is de stichter van de Primordial Sound Meditation™ wijze en uitgeroepen tot een van de TOP 100 meest invloedrijke personen rond welzijn ter wereld.

Interview Kanaal Z