Maak kennis met je mentor en meditatieleraar: Marilien Poelmans

Ik weet hoe het voelt om vast te zitten in je hoofd en geen rust te vinden en gejaagd verder te blijven leven. Dat heb ik ook jaren gedaan. Weet dat er een andere manier is om wel die rust te vinden, leren met stress om te gaan en te herbronnen bij jezelf. Dit kan dankzij meditatie. Ikzelf mediteer al 15 jaar.

Ik toon je hoe je op een makkelijke, toegankelijke wijze leert mediteren en hoe je meditatie permanent integreert in je dagelijkse leven vanuit het comfort van je huis. Zodat je de weldaad ervan ervaart op professioneel en persoonlijk vlak.

Als gecertificeerd internationaal Wellbeing & Meditatie leraar bij Chopra, leer ik jou, (je team) meer in balans te zijn en te mediteren volgens de methode van Deepak Chopra™ techniek. Stressvrij en in rust.

Dit is een makkelijke, toegankelijke, manier van mediteren.

Boek een teambuilding of workshop met mij of een privé meditatie initiatie met mij op kantoor. De workshop wordt gegeven in het Nederlands, Frans of Engels.

Ik vertel je graag de formules en mogelijkheden tijdens een kennismakend gesprek.

Kies de beste formule voor jou of voor je team of bedrijf:

Privé initiaties op maat (vraag meer info)

Teambuilding of incentive (halve dag)

Boek een één op één initiatie, teambuilding of incentive om te leren mediteren. Vraag je offerte hier aan.

Wordt gegeven door Marilien Poelmans privé of in groep.

Hoe werkt het?

1. Neem contact op met Marilien.

2. Boek een gesprek in of stuur een mail.

3. Maak kennis met Marilien en haar aanpak en ontdek hoe zij jou of je team kan tillen naar een ander niveau.

Boek nu een gesprek in
Ik stuur een mail naar Marilien

Over Deepak Chopra™

Deepak is op wereldvlak de Meditatie Specialist en zorgt voor de wereldwijde verspreiding van meditatie met zijn meditatie programma’s (21 Days) onder meer met Oprah Winfrey & Alicia Keys. Hij is de stichter van de Primordial Sound Meditation™ wijze en uitgeroepen tot een van de TOP 100 meest invloedrijke personen rond welzijn ter wereld.