Ontdek hoe je jezelf als leider en je resultaten kunt tillen naar nieuwe hoogten

Neem de controle

Heb jij ook het gevoel dat je goed bezig bent maar dat er meer mogelijk is?

Je verlangt ernaar om je leven naar nieuwe hoogtes te tillen, maar soms lijkt het alsof er een denkbeeldig plafond boven je hangt.

Herkenbaar, ik heb dat ook gehad.

Ik besefte dat er meer mogelijk was.

Ik voelde een innerlijke chaos. Ik wilde graag in mijn kracht leren staan en zelfvertrouwen vergroten. Ik wilde de regie over mijn leven nemen, van binnenuit die controle voelen en oude belemmerende patronen doorbreken en achter mij laten.

Wellicht merk je net als ik, dat je soms jezelf saboteert. Niet leuk (I know)

Er is een oplossing, het is mogelijk.

Ga voor groei op persoonlijk en zakelijk vlak, zodat je kunt leven vanuit je innerlijke kracht en potentieel. Laat je tillen naar nieuwe hoogtes en een betere levenskwaliteit. Ongeacht waar je nu al staat in je leven.

Jij bent van harte uitgenodigd op mijn Masterclass.

De eerste stappen naar een upgrade zijn:

Bewustwording: Jezelf gaan begrijpen op een dieper niveau

Upgraden en shiften via internalisatie met correcte technieken en informatie voorbij zelfsabotage en een beperkend zelfbeeld

Beslissen om er voor te gaan en inwendig controle te nemen dankzij kennis, mentorship en accountability

Waardoor je een boost krijgt in je leven, je wordt meer gedisciplineerd en in controle van jezelf. Je komt dichter bij jezelf, je intuïtie en voorbij zelf saboterend gedrag.

Je ontwikkelt een versie van jezelf die past bij jouw doelen en ambities.

Deze innerlijke transformatie zal afstralen op alle aspecten in je leven.

Wil je gaan ontdekken hoe je dit makkelijk kan veranderen?

Schrijf je dan in:

  • Voor wie? Deze Masterclass is voor ondernemers, leiders en meerwaardezoekers die willen willen in hun kracht leren staan en potentieel.

  • Wanneer? Vrijdag 20 oktober 2023

  • 12.00 uur tot 13.00 uur

  • Via Zoom

❌ Kun je er niet bij zijn registreer dan ook, dan ontvang je achteraf de replay in je mailbox en kun je je op een ander tijdstip laten inspireren.

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Min
0
0
Sec

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ik krijg vaak volgende vraag:

✅ Ik zou graag zelfzeker willen worden van binnenuit, kan jij mij hierbij helpen?

✅ Ik wil graag een gerespecteerd leider worden die zijn/haar team op positieve manier aanstuurt en meekrijgt, kun jij hierbij helpen?

✅ Ik wil graag af van uitstelgedrag, de chaos in mijn hoofd, geen neen kunnen zeggen. Kun jij mij hierbij helpen?

✅ Ik wil me niet langer klein houden, er staan, gaan stralen op een modeste maar krachtige manier. Kun jij mij hierbij helpen?

✅ Ik verander van rol en wil die nieuwe rol krachtig en snel opnemen.

Kun jij mij hierin helpen?

Mijn antwoord op al bovenstaande vragen is: Ja

Ik kan jou helpen, dat is mijn expertise gebied.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

 

Neem gerust contact op, kijk al even naar deze korte introductie video én kom er meer over te weten tijdens mijn opkomende gratis Masterclass. Schrijf je in via de link.

 

Tijdens deze masterclass leer je

THE MINDSET SHIFT

Meer over jezelf en die shifts

Jouw conditionering

Wat nodig is om die groei te maken in je resultaten en leven

DE STAP PER STAP FORMULE

Dat jou naar een volgend niveau tilt richting een kwalitatief en vervuld leven

Meet Marilien

Marilien is een gecertificeerd Mentor. De technieken die zij gebruikt zijn gebaseerd op meer dan 50 jaar onderzoek op gebied van groei, Mindset, sabotage mechanismen, zelfbeeld, kracht van de mind en persoonlijke ontwikkeling en succes principes op globaal niveau. Deze hebben bijgedragen tot duizenden succesverhalen en levens die hierdoor permanent zijn verbeterd over heel de wereld.

Marilien heeft een solide corporate carrière achter de rug bij verschillende multinationals. Zij heeft teams aangestuurd en gewerkt tot C-level niveau. Zij geeft mentorship en groeitrajecten in het Nederlands, Frans en Engels in groep en individueel.

Kom meer te weten en schrijf je in voor dit online (gratis) Masterclass.

Registreren doe je snel via de button

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Min
0
0
Sec
  • Vrijdag 20 Oktober 2023

  • 12.00 uur tot 13.00 uur

  • Via Zoom

Wat klanten vertellen

Dominique Somers – CEO – Owner SKM Fashion Store

Dankzij de Mentoring van Marilien en haar groeitraject, heb ik een nieuwe wereld leren ontdekken van zelfontplooiing en meester zijn van je eigen gedachten die je ver kunnen brengen op weg naar je dromen!

Deze cursus heeft mij helpen groeien op een authentieke manier en heeft mijn honger gewekt naar meer! Marilien heeft een ongelofelijke kracht om haar klanten heel goed te begrijpen en dankzij een persoonlijke aanpak mensen te laten groeien!

Ik beveel Marilien dan ook sterk aan voor eenieder die graag zijn dromen waarmaakt op een efficiënte en natuurlijke manier.”

– Dominique

Laetitia De Dycker – Marketing & Sales Director

“Marilien heeft de gave om je inzichten te geven die je leven blijvend veranderen. Dankzij Marilien’s mentoring heb ik een geheel nieuwe wereld van zelfontplooiing ontdekt en geleerd hoe je de regisseur van jouw eigen gedachten kunt worden, waardoor dromen en doelen op een krachtige manier kunnen worden verwezenlijkt.

Wat Marilien echt onderscheidt, is haar vermogen om haar cliënten diepgaand te begrijpen en hen met een persoonlijke aanpak te begeleiden naar groei en succes. Haar toewijding aan het succes van haar cliënten is bewonderenswaardig en inspirerend.

– Laetitia

Ana-Lucia Seabra – Onderneemster

“Het groeitraject bij Marilien heeft mij getild naar nieuwe hoogten, mijn zakencijfer is verdriedubbeld en ik heb een teamlid aangenomen. Mijn leven is waardevol veranderd & verbeterd. Ik sta nu in mijn potentieel en kracht. Ik heb geleerd hoe ik permanent zelf saboterend gedrag wegwerk en dit heeft een grote positieve impact op mijn zakelijk en persoonlijk leven. Ik zou het zo opnieuw volgen.

– Ana-Lucia

Katie Lagast – Europees Artieste in hedendaagse Kunst

“Succes is geen kwestie van geluk. Succes dwing je af en ik weet nu hoe dankzij dit groeitraject met Marilien. Had ik vroeger geweten dat dit bestond, had ik dit al veel eerder gevolgd. Ik sta nu in mijn kracht en ben zelfzeker geworden en voel een rust. Ik heb uitstelgedrag weggewerkt en voel mij krachtig en in controle om het leven te creëren dat ik wil. Dankbaar.”

– Katie

Klaar om je leven naar een hoger niveau te tillen?

Leer je innerlijke kracht en potentieel dat al aanwezig is in jou te ontluiken

Ontdek hoe dit ook voor jou mogelijk is