Trots staan achter onze Rode Duivels: een oproep tot positieve aanmoediging

Rode Duivels trots aanmoediging

Gisterenavond, na de match, werden onze Rode Duivels uitgefloten door hun eigen supporters in het stadion. Dat raakte me. Ik begrijp dat ze minder goed hebben gespeeld dan het potentieel dat erin zit – helemaal. Ze konden beter. Is dat een reden om hen in de kou te zetten en uit te fluiten voor iedereen? Ze gaan tenslotte door naar de volgende ronde.

Als Mindsest Mentor voor leiders, ervaar ik dagelijks hoe belangrijk aanmoedigin is. Het is makkelijk om te supporteren wanneer alles goed gaat, maar het is juist nodig wanneer het minder goed of zelfs slecht gaat. In die momenten er te staan en aan te moedigen, dat maakt het verschil op de lange termijn.

Ik vind dat we als Belgen achter onze Rode Duivels en team dienen te staan, in goede en slechte dagen, en hen blijven aanmoedigen. #Mindset

We gaan naar de volgende ronde. Laten we trots zijn op deze gouden generatie en de nieuwe lichting. Laten we wat meer trotsheid tonen en als een blok achter onze Rode Duivels staan.

En onthouden dat deze spelers, onze spelers, ons land vertegenwoordigen op het hoogste niveau. Ze dragen de verantwoordelijkheid en de druk van een hele natie op hun schouders. Onze steun kan net dat beetje verschil maken dat hen inspireert om boven zichzelf uit te stijgen.

Laten we hen positief ondersteunen en er zijn en zo kunnen we hen mee optillen. Laten we onze energie richten op positieve aanmoediging.

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat onze Rode Duivels het beste van zichzelf geven.

Ik kijk al uit naar de match van maandag tegen Frankrijk. Waar ik hoe dan ook vol trots zal staan achter onze Rode Duivels. GO GO GOAL.

Doe je mee om hen positief te ondersteunen?

06/2024 #tousensemble #GOGOGOAL